söndag 15 juli 2012

Tantsemester nr 2. Första dagen.

För sju år sedan åkte jag, min ena syster och min mans båda systrar på vår första tantsemester. Den gången var vi i Dalarna en vecka. Den resan kan du läsa om här i min andra blogg. Klicka på "Tantsemester" bland etiketterna så ser du alla inlägg från den resan.

Nu var det dags igen. Den 28 juni åkte vi till Umeå i syfte att titta på en hel del hantverk. Och att sticka/virka tillsammans förstås..  På vägen ner hade vi en extra tant med i bilen. Dottern passade på att lifta till sitt studentrum på Ålidhem och konstaterade att hon numer officiellt är "tant". Det känns bra. Ett positivt utlåtande!

Första stoppet gjorde vi i Skellefteå. Tyvärr var garnaffären stängd!, men vi fikade på Lilla Mari, länk till deras facebooksida här. Lite shopping blev det också innan vi åkte vidare.

Väl framme i Umeå letade vi igen "vår" stuga på campingen och sedan skjutsade vi hem dottern. Ett besök på Handelsgården och lite andra affärer hanns med, matintag och frukostinköp så var den dagen slut. Eller nästan slut. Vi hann sticka/virka ett tag förstås.

2 kommentarer:

Nu är det enklare att kommentera!